Ondanks de corona perikelen gingen we enthousiast van start met de organisatie van onze training en oefencross op 27 en 28 februari 2021. Helaas hebben we deze activiteiten al moeten staken wegens de nog geldende regels omtrent evenementen en trainingen. Wel gaan we voorzichtig verder om voor begin mei onze nationale wedstrijd te gaan opstarten, na een lange tijd van afzeggingen en annuleringen van diverse evenementen. Fingers crossed! We houden jullie op de hoogte. 

 

  

Uitslagen wedstrijden weekend 11 en 12 mei

zaterdag
paarden    /  pony's
zondag
paarden    /  pony's
Uitslagen wedstrijden weekend 3/4/5 mei


De uitslagen van de internationale wedstrijden en de wedstrijden in de klasse M paarden vind je hier.

final results CICS**

final results CICS***

paarden M klasse ring 1

paarden M klasse ring 2

paarden M klasse ring 3


Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken? 

Wil jij graag meehelpen om de Grandorse Horse Trials tot een succes te maken?
Meld je dan aan als vrijwilliger via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Geef in je mail aan wat je graag voor ons zou kunnen betekenen, en waar jouw interesse ligt: Wil je graag mee in de cross de hindernissen bouwen, of meehelpen om het terrein in te richten? Of meehelpen in de catering of tijdens de wedstrijden bij een hindernis zitten? Alles kan. Geef ook door hoeveel tijd je voor onze organisatie kunt vrijmaken, of je een halve dag of meerdere dagen beschikbaar bent.