Grandorse Horse Trials en Dutch Open Eventing slaan handen ineen

Op 30 december 2019 is de intentieverklaring tot samenwerking met Dutch Open Eventing getekend. Daarmee verklaren beide partijen dat zij, ondanks verschillende culturen, structuren en ambities, de intentie hebben om jaarlijks meerdere activiteiten te organiseren die bijdragen aan het stimuleren en ontwikkelen van de eventingsport op Grandorse. Daarbij is duidelijk afgesproken dat DOE zich volledig toelegt op het organiseren van internationale eventingwedstrijden en dat GHT zich focust op de trainingen en wedstrijden voor de basissport.

Kijk op Dutch Open Eventing voor meer informatie en de contactgegevens.
 

 

Onze crossbouwers hebben zich weer overtroffen: ruim 40 hindernissen zijn geplaatst op het terrein van Grandorse. Voor elke klasse zijn er volop keuzemogelijkheden, en het mooie weer doet de rest om er een mooie dag van te maken.

Tijdens de crosstraining van 17 juli waren er veel blije gezichten: enthousiaste deelnemers en onze top trainers die met veel inzet de ruiters en amazones begeleiden zodat de combinaties tot in hun tenen gemotiveerd en tevreden weer naar huis gaan. Dank voor jullie inzet!

De oefencross is nog in volle gang, op onze facebookpagina kunt u de beelden terugvinden.

 

  

Uitslagen wedstrijden weekend 11 en 12 mei

zaterdag
paarden    /  pony's
zondag
paarden    /  pony's
Uitslagen wedstrijden weekend 3/4/5 mei


De uitslagen van de internationale wedstrijden en de wedstrijden in de klasse M paarden vind je hier.

final results CICS**

final results CICS***

paarden M klasse ring 1

paarden M klasse ring 2

paarden M klasse ring 3


Ben jij de vrijwilliger die wij zoeken? 

Wil jij graag meehelpen om de Grandorse Horse Trials tot een succes te maken?
Meld je dan aan als vrijwilliger via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Geef in je mail aan wat je graag voor ons zou kunnen betekenen, en waar jouw interesse ligt: Wil je graag mee in de cross de hindernissen bouwen, of meehelpen om het terrein in te richten? Of meehelpen in de catering of tijdens de wedstrijden bij een hindernis zitten? Alles kan. Geef ook door hoeveel tijd je voor onze organisatie kunt vrijmaken, of je een halve dag of meerdere dagen beschikbaar bent.