Programma 2019

Hieronder is informatie over het programma en de inschrijving vermeld. Ook zijn de vraagprogramma's hier te downloaden

Startlijsten M paarden en Masterlist CCI2* en CCI3* staan online. Je vindt ze hier 

 Internationale wedstrijd 

Van 3 tot en met 5 mei is de internationale wedstrijd in de CICS** en CICS*** klassen. De inschrijving is geopend en gebeurt via de NATIONALE federaties. Op 19 april zijn de inschrijvingen definitief. 
Het programma voor de internationale eventingwedstrijd Grandorse Horse Trials is als volgt: 
Vrijdag 3 mei: Dressuur
Zaterdag 4 mei: Springen
Zondag 5 mei: Cross Country
Hier vind je het KNHS-vraagprogramma CCI2* en CCI3*

Wedstrijden nationale klassen
Op zaterdag 4 mei organiseren wij een eventingwedstrijd speciaal voor klasse M paarden. 
Op zaterdag 11 mei staan de wedstrijden in de klassen paarden BB en B en pony’s B en L op het programma. Zondag 12 mei worden de wedstrijden paarden klasse B met en zonder dressuur en L paarden verreden, evenals de klasse M pony’s. 

Inschrijving voor al deze wedstrijden verloopt via mijn KNHS. 

Hier vind je de KNHS-vraagprogramma's
M paarden en Z pony's op 4 mei 
BB, B en L paarden en B, L en M pony's op 11 en 12 mei

Crosstraining / oefencross
Doe je mee aan de wedstrijd in een van de nationale klassen? Dan kun je op vrijdag 3 mei een training volgen onder leiding van diverse trainers. Op die manier kun je oefenen en het terrein leren kennen. De groepen worden ingedeeld in de volgende hoogtes: 60, 80 en 100 cm. De kosten voor de training bedragen € 25 per combinatie. Als je hieraan mee wilt doen, kun je een mailtje sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin je naam, deelname paard of pony (en maat) en op welke hoogte je wilt trainen. 

My first eventing
Voor de jongste ruiters organiseren wij ook dit jaar weer ‘My first eventing’. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen tot en met 13 jaar. Het gaat hierbij om eventing in de klasse BB voor de A tot en met E pony’s. Je kunt je hiervoor inschrijven via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Kijk ook even hier voor meer informatie over deze unieke mogelijkheid om jonge kinderen kennis te laten maken met de prachtige eventingsport. 

Hier vind je de KNHS-vraagprogramma My first eventing 5 mei 

Uitslagen 2018

Final Result 
M-paarden
B en L-paarden
Pony's