Bekijk hier alle partners van Grandorse Horse Trials 2023


Platina Sponsoren 


Parkhotel Horst

Wij vinden dat smaakvol helemaal niet stijf hoeft te zijn! Een toegankelijke uitstraling zonder formele sfeer en een smaakvolle ambiance zonder de gezelligheid te verliezen. Een plek waar authentieke en oprechte aandacht centraal staat en waar u helemaal op uw gemak bent. Daarom streven wij naar de perfecte balans tussen sfeer en traditie, met een moderne twist. Een heerlijke overnachting, een enerverende bijeenkomst of bijzonder evenement begint volgens ons bij kwaliteit én een prettig gevoel. Wij zorgen ervoor dat alle details kloppen. 

Meer informatie over Parkhotel Horst

C.V. D'n Dreumel

Scelta Mushrooms 

Scelta has been driving innovation in the mushroom industry for almost 30 years. Everyday 1 billion of our mushrooms are consumed around the world. Putting smiles on faces. A healthy sustainable super food.

Meer informatie over Scelta Mushrooms

Scelta Mushrooms (@sceltamushrooms) | Twitter

Schripsema Instituut

Wij bij Schripsema Instituut zijn actief bezig met het organiseren van congressen, beurzen en netwerkbijeenkomsten. Meer weten, neem gerust een kijkje op onze website.

Meer informatie over Schripsema Instituut

Schripsema Instituut | LinkedIn

Van Ansem Derks Fourage

Vanuit onze veehouderij- en transportachtergrond weten we wat onze klanten nodig hebben. Kwaliteitsfourageproducten tegen een scherpe prijs en service op maat: voor elke situatie een passende fourageoplossing! Met onze eigen opslagloodsen en transportmiddelen zijn wij zeer flexibel en kunnen wij snel en gericht handelen. Dankzij de productie en inkoop op vaste adressen in binnen- en buitenland is er continu grip op de kwaliteit en het proces van onze producten.

Meer informatie over van Ansem Derks Fourage

Paardenkliniek Venlo

Paardenkliniek Venlo is een diergeneeskundige kliniek gespecialiseerd in eerste- en tweedelijns paardengeneeskunde. Onze paardenkliniek in Venlo staat zowel nationaal als internationaal bekend op het gebied van aan- en verkoopkeuringen, waarbij veel belang wordt gehecht aan transparantie en privacy gecombineerd met voldoende aandacht en tijd. De kliniek beschikt over een erkende keuringsdierenarts, waardoor wij gecertificeerd zijn voor het uitvoeren van röntgenologisch onderzoek van hengsten, PROK keuringen en keuringen voor verzekeringsmaatschappijen.

Meer informatie over Paardenkliniek Venlo

Algemene voorwaarden | Paardenkliniek Venlo

Nesco

Nesco is een bedrijf van mensen en voor mensen. Bij ons worden biologische paddenstoelen geteeld vanuit echt vakmanschap. Vakmensen met veel verstand van zaken en aandacht voor het mooie vak van paddenstoelen telen.

Meer informatie over Nesco Paddenstoelen.

Home - Nesco


Gouden Sponsoren


Agri & Wood

Agri & Wood is gespecialiseerd in het op maat maken en leveren van producten voor zowel de professionele als particuliere paardenhouderij. We adviseren u graag welke oplossingen het beste passen bij uw wensen. Onze jarenlange ervaring en kennis zorgen er voor dat we tevens over de gehele inrichting van uw erf kunnen meedenken én deze kunnen realiseren. Ons assortiment bestaat onder andere uit: houten omheiningen, rijbakken, schrikdraadsystemen, paardenboxen, buitenstallen, stapmolens, longeercirkels, rijhallen, beregeningsinstallaties, poorten en tuinhout.

Meer informatie over Agri & Wood

Sponsors – St Jan Merselo

Baroef — tijd voor gezelligheid

De overkoepelende organisatie van alle horeca ondernemingen van de familie van den eijnden. onder andere eigenaar van Green Valley Estate Deurne

Meer informatie over Baroef

Baroef - Steentjes

Amco 

Al sinds 1971 haalt AMCO strorijke paardenmest op bij o.a. maneges, stoeterijen, renbanen en handelsstallen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot de grootste in deze bedrijfstak. Tegenwoordig bedienen we bijna 2.000 klanten in Nederland, België en Duitsland. We vervoeren de paardenmest naar ons zusterbedrijf CNC Grondstoffen in Moerdijk. Hier wordt de mest op een milieuvriendelijke wijze verwerkt tot een voedingsbodem voor de champignonteelt. De naam AMCO is een afkorting van 'Algemene MestCentrale Ottersum'. AMCO is een dochterbedrijf van CNC Holding, een groep toonaangevende bedrijven in de Europese paddenstoelensector.

Meer informatie over Amco Paardenmest

AMCO - Studio Pilon

Favola Bella

Mijn missie: Mens en paard in flow brengen met behulp van PSYCH-K®

Je gedachten en levensstijl veranderen.

  • Voel jij je angstig en gespannen op of bij je paard?

  • Heb je last van wedstrijdstress?

  • Heeft je paard een trauma opgelopen? Of jij zelf?

  • Vraag je je wel eens af of jij en je paard wel bij elkaar passen?

Grand Café 1466

We zijn geopend in 2021 als Grand Café 1466 in Kronenberg. Waar voorheen Kronenbergerhof en Croonenborgh gelegen waren, hebben wij ons Grand Café geopend. Elk bezoek aan ons Grand Cafe geeft u een warm en welkom gevoel en dit zal een beleving zijn waar u nog lang en met veel enthousiasme aan terugdenkt.

Meer informatie over 1466

Grand Café 1466 – Ons Grand-Café is dé plek voor een borrel, lunch of diner.

Limgroup

“Als Limgroup hebben we een verantwoordelijkheid richting de toekomst. Met onze ‘purpose’ als leidraad geven we hier invulling aan. Daarbij dragen we dit op een positieve manier uit richting de buitenwereld.” 

Meer informatie over Limgroup

Aardbeien Demodag 2021

Wijnen Bouw Horst

Wijnen Bouw is een allround aannemersbedrijf. Financieel gezond, daadkrachtig en betrouwbaar. Van oorsprong zijn wij een familiebedrijf en wij bouwen al sinds 1885. Wij ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, beheren en financieren een grote diversiteit aan projecten in de utiliteits-, industrie- en woningbouw. Wij beheren het hele proces voor onze opdrachtgevers. Of het nu gaat om een ambitieuze planning, een lastige constructie, ingewikkelde logistiek of alle drie de zaken. In onze bouwgroep hebben wij alle disciplines in huis: van ontwikkelaar en bouwteammanager tot uitvoerders en installateurs.

Meer informatie over Wijnen Bouw

Wijnen Bouw | Home

LLTB

De agrarische sector kijkt steeds meer naar de wensen van de samenleving op het gebied van bijvoorbeeld dierenwelzijn, hygiëne, meststoffen, gezonde en veilige voeding, arbeidsomstandigheden en landschapsbeheer. Om goed te kunnen functioneren, moeten agrarische ondernemers zich van hun maatschappelijke positie bewust zijn. Zij moeten beantwoorden aan wat de samenleving van hen vraagt, maar anderzijds moet de samenleving ook begrijpen wat hen beweegt. De Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB) neemt positie op het snijvlak tussen de ondernemer en de maatschappij. De vereniging ondersteunt leden in goed ondernemerschap en is tegelijkertijd een gezaghebbende partij die het algemeen maatschappelijk belang van de Limburgse land- en tuinbouw blijft benadrukken en onderbouwen.

Meer informatie over LLTB

LLTB - Homepage


Zilveren Sponsoren 


Horse Service International 

Horse Service International provides specialised transports for horses to and from any national, international and intercontinental destination. The horses fly under the guidance of professional and experienced groom(s).

Meer informatie over Horse Service International

horse-service-international-logo400x300 - KWPN-NA

Dirkx electronics evenementen techniek.

uw partner op het gebied van technische voorzieningen tijdens evenementen. Wij zijn al sinds 1974 actief binnen de evenementen techniek en bieden een breed pakket in de verhuur en verkoop. Wij adviseren, verzorgen en begeleiden de technische aspecten binnen elk soort evenement.

Meer informatie over Dirkx Electronics

vv Tupos

Arvalis

Het beste halen uit je bedrijf. Daar ga je als ondernemer voor. Soms gaat dat vanzelf. Soms heb je daar hulp bij nodig. Dan zijn de adviseurs van Arvalis er voor je.

Meer informatie over Arvalis

Maatwerkadvies - LTO Ledenvoordeel

Dedert Icesticks

Dedert Icesticks is een slagvaardig familiebedrijf dat heerlijke icesticks maakt voor jong en oud. Sinds 1972 zijn wij het enige bedrijf in Nederland dat icesticks produceert en levert. Dedert Icesticks heeft twee directieleden en elf vaste medewerkers. In de zomer, het hoogseizoen voor icesticks, werken er tijdelijke krachten en uitzendkrachten mee. Het team is flexibel en enthousiast. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze producten en op onze band met veel trouwe klanten.

Meer informatie over Dedert Icesticks

Leden - O-twee. Horst aan de Maas.

Divoza Horseworld

Begin 1928 opent familie Postema vol vertrouwen dierenspeciaalzaak Divoza, ontstaan uit Dieren Vogels en Zaden. Met nog geen 40m2 winkeloppervlakte een goed concept in het dorpje onder de rook van Groningen.  Hard werken, vol passie en goed ondernemerschap zorgen dan ook al snel voor regionale bekendheid. Inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf kiest fam. Postema er begin jaren 60 voor volledig verder te gaan als specialist in ruitersport. Passie voor paarden en vraag naar een specialisme in de ruitersport zorgen voor een nieuwe visie. Met zo’n 5 werknemers in dienst viert Divoza eind 1978 haar 50 jarig jubileum.  De keuze te kiezen voor de passie voor paarden blijkt een goede.  In 1980 is de rem eraf bij Divoza en is de groei niet meer te houden.  Wat volgt is uitbreiding aan de winkel aan de Bosweg in Leek en meer specialisten in dienst.  Visie blijkt er in 1992 des te meer wanneer Divoza Zoetermeer haar deuren opent en Divoza zich nationaal gaat oriënteren. Ook online begint Divoza in 1998! al met haar eerste online winkel. In millennium jaar 2000 verhuist vestiging Leek naar de Zernikelaan in Leek en is de eerste ruitersport megastore een feit.  Het geheim van Divoza is dan ook de ongekende passie voor paarden.  Inmiddels uitgroeit naar 6 megastores in Nederland en een wereldwijd gewaardeerde online store.  Met ruim 100 hardwerkende  ruiter specialisten in dienst is Divoza Horseworld een hoog gewaardeerd ruitersport specialist.

Meer informatie over Divoza

divoza *** 2018 2019 at (*RedeemCart.com*)

Havens Diervoeders

HAVENS bestaat al sinds 1845. Maak kennis met ons ruime assortiment diervoeders voor professionele boeren (met varkens, koeien, kippen en geiten) én voor paardenhouders of liefhebbers met hobbydieren. Onze producten zijn in meer dan 50 landen wereldwijd verkrijgbaar. 

Meer informatie over HAVENS Diervoeders

Havens Tierfutter | Bibo Natur

Ebus Planten

In onze planten groothandel in Venlo bieden wij op meer dan 9.000 m2 een grote variëteit aan planten: groene en bloeiende kamerplanten, cactussen en succulenten, tuin- en kuipplanten, vaste en eenjarige planten, plantenarrangementen voor binnen en buiten, een afdeling voor hydrocultuur en een buitengebied met tuinplanten van Garden Plant.

Meer informatie over Ebus Planten

Ebus Planten | LinkedIn

Hovens Collin Verpakkingen 

Wij zijn een familiebedrijf dat in de jaren twintig van de vorige eeuw het levenslicht zag. Met een uitgebreid assortiment en een team van specialisten is Hovens Collin Verpakkingen BV bijna honderd jaar later nog altijd groeiende. Het geheim: niet volgen, maar leiden.

Hovens Collin Verpakkingen BV staat voor verantwoord verpakken. Als verpakkingsspecialist adviseren en begeleiden wij onze partners met kennis, kunde en ervaring naar de beste oplossing.

Het verkopen van verpakkingen en het verpakken zijn slechts onderdelen van het proces dat wij samen met onze partners afleggen. Hovens Collin Verpakkingen BV spreekt van partners, omdat we hand in hand naar de perfecte oplossing toewerken. Het is essentieel om ieder detail vanaf het begin mee te nemen voor een passend eindresultaat.

Kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid, functionaliteit, prijs, maat en gewicht zijn een aantal belangrijke factoren die wij als verpakkingsspecialist met een verfijnd oog beoordelen om een servicegerichte dienstverlening op maat te waarborgen.

 

Meer informatie over Hovens Collin Verpakkingen

MV Valuas | Sponsoren

Ruitershop Boxmeer

Kwaliteit, service & aandacht sinds 1986 - Sinds de opening van de winkel in 1986 staan kwaliteit, service & aandacht hoog in het vaandel. In onze winkel vind je de beste producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij vinden het belangrijk om een uitgebreid assortiment te hebben met voor ieder wat wils, dit houdt in dat wij producten verkopen zowel in het lagere segment als in het dure en exclusieve segment. Onze winkel is altijd up to date met de nieuwste producten en collecties. Wekelijks worden de nieuwe artikelen geëtaleerd om zo de nieuwe collecties te tonen en klanten inspiratie te bieden. Het assortiment is evenwichtig samengesteld uit top en populaire merken, zodat je altijd iets vindt dat aansluit bij je budget. Ook als je geen paard rijdt is het aantrekkelijk shoppen en keuzes maken uit het ruime assortiment sportieve en stoere merkkleding. Daarnaast bieden wij een zo goed mogelijke service, elke klant kan bij ons uitstekend en professioneel advies ontvangen om zo tot het meest geschikte product te komen, of het nu gaat om een product voor ruiter of voor het paard.

Meer informatie over Ruitershop Boxmeer

Over Equicentrum SPRONG VOORUIT - Equicentrum Sprong Vooruit

Stoervoer

HorsePowerFood is in 2003 opgericht, en is vanaf zijn ontstaan gevestigd op de Voorpeelweg in Deurne. We zijn een tussenhandel in de diervoeders en toebehoren. Voornamelijk zijn wij gericht op de verkoop van paardenvoer, paardensupplementen en strooisels. Maar wij gaan verder door ook te handelen in overige diervoeders van bijvoorbeeld gevogelte, kleinvee tot honden. We bezorgen aan huis, zo’n 50 km rondom Deurne doen we dit zelf. Verder weg gaat via pallettransport of pakketdienst. Vanuit dit bedrijf is onze website geboren:  www.stoervoer.nl  om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Hierlangs zijn we groothandel in voerwortels, deze sorteren en verpakken we zelf in netzakken . Vers geleverd aan stal of dierenwinkel.

Meer informatie over Stoer Voer

 


Bronze Sponsoren


 

Hugho

Is jouw paard optimaal gezond? De meeste mensen beantwoorden deze vraag met ja. Maar is het echt zo? Gezondheid gaat namelijk verder dan een glanzende vacht of een mooi bol buikje. Loopt je paard lekker met rijden? Is hij werkwillig? Heeft hij harde hoeven? Is hij gemakkelijk op stal? Dat zijn allemaal vragen die je jezelf kan stellen en die verband kunnen hebben met voeding.

Meer informatie over HugHo

Homepagina - HugHo

Vissers Plant Innovators

Sinds de vroege pioniersdagen heeft Vissers Plant Innovators zich ontwikkeld tot een toonaangevend bedrijf in de sector. De vermeerdering is gelegen in het zuiden van Nederland, waar de goede lichte zandgronden, voldoende licht en zomer temperatuur beschikbaar zijn. Nu vermeerderen we een complete lijst van soorten en planttypes, zoals trayplant, mini tray, wachtbedplant, A+ extra, A+ en standaard A.

Meer informatie over Vissers Plant Innovators

Vissers Plant Innovators

Poels Janssen Logistics

Our warehouse and head office are located in Horst (North Limburg). At this location, planning of transports, logistic administration as well as finance administration are managed. Every day more than 60 qualified drivers are on the road for us. Poels-Janssen Logistics B.V. works with competent and committed drivers to carry out your transport quickly, correctly and safely. Flexibility and service are our priority. The customer and their needs are always at the centre of our attention.  Thanks to our very diverse fleet of vehicles we can handle any transport order; from part or full loads on pallets or the transport of dangerous goods. Through years of experience, Poels-Janssen Logistics B.V. has developed a great deal of expertise as a transport company in the Benelux, Germany, Austria, Switzerland and the Czech Republic. Our mission: To take care of all our customers’ needs in the field of transport. We achieve this objective primarily through quality and customer-oriented service, flexibility and short lines of communication. We are available 24/7 for our customers, coordinate wishes and possibilities, arrange their transports, and take care of these both nationally and internationally. 

Meer informatie over Poels-Janssen

Poels-Janssen Logistics B.V. | Melderslo

Aelmans Adviesgroep

De Aelmans Adviesgroep is actief sinds 1990 en wordt erkend als een toonaangevende adviesorganisatie. De groep wordt gevormd door 5 bedrijfsonderdelen welke op basis van vakgebied zijn georiënteerd, te weten Vastgoed, Omgeving, Milieu, Agro en Bouw.

Meer informatie over de Aelmans Adviesgroep

Aelmans Adviesgroep | Vastgoed, omgeving, milieu, agro en bouw


Overige Giften


Bovee Meerlo

Vakgarage Maashorst

Lease service center | Vakgarage Maashorst

Van der Sterren transport en containerverhuurbedrijf

Sterren Transport | Transportbedrijf in Horst - Limburg

 


Wilt u de volgende editie ook sponsor worden? Neem gerust contact op met onze commissie voor de mogelijkheden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.